
Velmodnede marinerede sild eller kryddersild med caperskompot, syltede skalotteløg og smilende landæg.
Varmrøget laks fra eget røgeri, anrettet med aspargessalat på leje af spinat og syltet peber, garneret med urtecreme.
Rejer i trængsel med mayonnaise, lime og krydderurter.
Koldrøget laks med rør-æg, grillede asparges og krydrede spirer.
Pandestegt Vesterhavs rødspættefilet med lime og mayorørt pickles.
Sprødstegt ribbensteg med hjemmelavet rødkål.
Lune frikadeller med hjemmelavet rødkål.
Tarteletter med høns i asparges.
Nybagt kalveleverpostej med svampe, sprød bacon og anissyltede rødbeder.
2 Tapas med godbidder fra eget røgeri og hjemmesyltet garni.
Lun mørbradbøf med cremet svampesauce.
3 modne ostebidder med kompot og syltede pebre.
Ris a la mande med syltede bær og brændte mandler.
Hjemmelavet hønsesalat med grillede asparges, anissyltede rødløg og sprød bacon.
Nybagte grove brød, flutes og koldt smør følger med til alle bestillinger.