
Laksesalat af koldrøget laks med kapers/tomatsalat, urter i julienne og basilikumcreme anrettet i glas
Grillede asparges med rejer i citruscreme på krølsalat og spæd grønt
Varmrøget laks med estragon (eget røgeri) på plukkede spæde urter
Kold porre/kartoffel cremesuppe med mild chili og urter i julienne
Tandoragrillede kyllingespyd på spæd salat og syltede urter
Bruchetta med rejer i fennikelcreme og krydderurter
Mozarellagratineret rodfrugtsouffle med peberstegt Herford oksefilet
2 tapas med godbidder fra eget røgeri med hjemmesyltet garniture
Koldrøget fersk laks med aspargessalat og creme med ørredrogn
Mørbrad medaljon med bagte rodfrugter og kartoffel/selleri duchesse
Lun kalveleverpostej med bacon, ristede svampe og anissyltede rødbeder
Pandestegt unghanebryst med svampekompot og smørstegt frisk spinat
Lufttørret okseinderlår (Bresaola) med broccoli/skalotte salat
Citrusrimmet laks med rygeostcreme og marineret agurk
Æbletriffli med vaniljecreme
Soft brownie chokoladekage med ganache
Cappucino Panna Cotta med friske bær
Oste godbidder med syltede pebre
Nybagt brød og smør serveres til alt