Stegeretter:
Barbecue marineret kamsteg
Helstegt oksemørbrad (+ kr. 25,-)
Timian stegt mør kalvecoulotte
Rosa stegt Hereford oksefilet med knust peber
Mozzarellafyldt svinemørbrad med lufttørret landskinke i baconsvøb
Rosmarinstegt andebryst ( + kr. 15,-)
Urtestegt kalvefilet med knust peber
Oksecoulottesteg med krølfedt
Grillstegt lammeryg med salvie (+ 25,-)
Garniture:
Alle stegeretter er inkl. nybagte flutes og grovbrød
Årstidens salviebagte rodfrugter
Coleslaw med råsyltet rødkål, gulerod og selleri
Flødegratinerede kartofler med parmesan
Byens bedste hjemmelavede kartoffelsalat med syltede skalotter
Ovnbagte kartoffelbåde med paprika
Mozzarella gratineret rodfrugtsoufflé
Sprøde salater med spæde skud, syltede pebre, soltørrede tomater, feta og brændte mandler
Pastasalat med soltørrede tomater, pinjekerner og porrejulienne
Broccolisalat med bacon, rosiner og løg
Kryddersauce eller anden sauce (+ 15,-)