
Stegeretter:
Barbecue marineret kamsteg
Timianstegt mør kalveculotte
Rosastegt hereford oksefilet med rosenpeber
Mozzarellafyldt svinemørbrad med lufttørret landskinke i baconsvøb
Rosmarinstegt andebryst
Urtestegt kalvefilet med knust peber
Okseculottesteg med krølfedt
Grillstegt lammeryg med salvie (+ kr. 15,- )
Garniture:
Årstidens salviebagte rodfrugter
Coleslaw med råsyltet rødkål
Flødegratinerede kartofler med parmesan
Byens bedste hjemmelavede kartoffelsalat med syltede skalotter
Ovnbagte kartoffelbåde med paprika
Rodfrugtesoufflé med mozzarella i filokurv
Sprøde salater med spæde skud, syltede pebre,
soltørrede tomater, feta og brændte mandler
Broccoli salat med bacon, rosiner, syltede løg
Pastasalat med ovnbagte cherrytomater, pinjekerner og porrejulienne
Nybagte flutes og grovbrød er inkl.