Laksesalat af koldrøget laks med kapers/tomatsalat, urter i julienne og basilikumcreme anrettet i glas
Grillede asparges med rejer i citruscreme på krølsalat og spæd grønt
Varmrøget laks med estragon (eget røgeri) på plukkede spæde urter
Kold porre/kartoffel cremesuppe med chili og urter i julienne
Tandoragrillede kyllingespyd på spæd salat og syltede urter
Quiche Loraine med lufttørret Serano-skinke og estragonsyltet spidskål
Bruschetta med lufttørret velmarmoreret oksekød
Mozzarellagratineret rodfrugtsoufflé med peberstegt Hereford oksefilet
2 tapas med godbidder fra eget røgeri med hjemmesyltet garniture
Lakse carpaccio med parmesan, aioli og marinerede salater
Mørbrad medaljon med bagte rodfrugter i cremet svampesauce
Lun kalveleverpostej med bacon, ristede svampe og anissyltede rødbeder
Pandestegt unghanebryst med svampe-kompot og smørstegt frisk spinat
Lufttørret okseinderlår (Bresaola) med broccoli/skalotte salat
Citrus rimmet laks med rygeostcreme og marineret agurk
Æbletriffli med vaniljecreme
Soft Brownie chokoladekage med ganache
Cappucino Panna Cotta med friske bær
Oste godbidder med syltede pebre
Nybagte brød og smør serveres til alt