Gule ærter med rodfrugter, kartofler, flæsk, pølse, brød og sennep
Hamborgryg med stuvede grønsager og hvide kartofler
Stegt flæsk med syltede agurker, hvide kartofler og persillesauce
Skibberlobescoves med rødbeder og purløg
Biksemad med spejlæg, brød, purløg og rødbeder
Tarteletter med høns i asparges
Brændende kærlighed med ristet bacon, pølser, løg og purløg
Glaseret hamborgryg med hvide kartofler og peberrodssauce
Grønlangkål med sukkerbrunede kartofler og ristet medister
Kalvefrikassé med rodfrugter og anis-syltede rødbeder
Hakkebøf med bløde løg, spejlæg, hvide kartofler, skysauce og surt
Ungarsk Gullasch med kartoffelmos og syltede rødbeder
Karbonade med stuvede grønsager og hvide kartofler
Frikadeller med stuvede kartofler syltede agurker og anissyltede rødløg