Alt smørrebrød bliver anrettet på nybagt koldhævet groft brød uden kerner, alt pålæg er produceret i eget charcuteri
Kryddersild
Velmodnet kryddersild med landæg syltede kapers, skalotteløg og frisk dild, serveres på friskbagt surdejsbrød.
Marinerede sild
Håndflåede marinerede sild med landæg, kapers, løg og krydderurter på friskbagt surdejsbrød.
Rødspætte
Pandestegt rødspættefilet med remoulade og rejer, anrettet på friskbagt rugbrød med citron og urter.
Røget laks
Koldrøget fersk laks fra eget røgeri med asparges, laksetang, purløg og røræg, anrettes på nybagt brød.
Rejer
Grønlandske rejer med mayonnaise, tangperler, citron og krydderurter.
Æg og rejer
Æg med rejer ”i trængsel”, hjemme- lavet mayonnaise, tomat og sprøde hjerteblade, citron og dild.
Rullepølse
Mormors bedste rullepølse med høvlet peberrod, rødløg, chilisyltede asier, sky og krydderurter
Leverpostej
Friskbagt kalveleverpostej i form med bacon, ristede svampe og anissyltede rødbeder.
Roastbeef
Roastbeef…det møreste oksekød i tynde skiver på friskbagt surdejsbrød, stegte løg, hjemmelavet pickles og høvlet peberrod.
Flæskesteg
Flæskesteg med rødkål og hjemme- syltet garni anrettet på groft rugbrød.
Pariserbøf (kr. 85,-)
Pariserbøf med æggeblomme og hele molevitten.
Hønsesalat
Hønsesalat med bacon og syltede urter.
Dyrlægens natmad
– som i gamle dage