Mobile Menu

  • Brunch og frokost
    • Brunch
    • Smørrebrød
    • Sandwich
  • Buffet og tapas
    • Buffet og anretninger
    • Tapas/receptioner
  • Fester
    • Festmiddag
    • Konfirmation
  • Husmandskost
  • Stegebuffet
  • Påskelækkerier
  • Forside
  • Om Folkets Hus
  • Smiley-rapport
  • Kontakt
  • Menu
  • Skip to right header navigation
  • Gå direkte til primær navigation
  • Skip to secondary navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar
  • Gå direkte til footer

Before Header

  • Email
  • Facebook
  • Instagram
  • LinkedIn
  • Phone

Folkets Hus

Mad med lidt mere sjæl

  • Forside
  • Om Folkets Hus
  • Smiley-rapport
  • Kontakt
  • Brunch og frokost
    • Brunch
    • Smørrebrød
    • Sandwich
  • Buffet og tapas
    • Buffet og anretninger
    • Tapas/receptioner
  • Fester
    • Festmiddag
    • Konfirmation
  • Husmandskost
  • Stegebuffet
  • Påskelækkerier

Smørrebrød

Alt smørrebrød bliver anrettet på nybagt koldhævet groft brød uden kerner, alt pålæg er produceret i eget charcuteri

Kryddersild
Velmodnet kryddersild med landæg syltede kapers, skalotteløg og frisk dild, serveres på friskbagt surdejsbrød.

Marinerede sild
Håndflåede marinerede sild med landæg, kapers, løg og krydderurter på friskbagt surdejsbrød.

Rødspætte
Pandestegt rødspættefilet med remoulade og rejer, anrettet på friskbagt rugbrød med citron og urter.

Røget laks
Koldrøget fersk laks fra eget røgeri med asparges, laksetang, purløg og røræg, anrettes på nybagt brød.

Rejer
Grønlandske rejer med mayonnaise, tangperler, citron og krydderurter.

Æg og rejer
Æg med rejer ”i trængsel”, hjemme- lavet mayonnaise, tomat og sprøde hjerteblade, citron og dild.

Rullepølse
Mormors bedste rullepølse med høvlet peberrod, rødløg, chilisyltede asier, sky og krydderurter

Leverpostej
Friskbagt kalveleverpostej i form med bacon, ristede svampe og anissyltede rødbeder.

Roastbeef
Roastbeef…det møreste oksekød i tynde skiver på friskbagt surdejsbrød, stegte løg, hjemmelavet pickles og høvlet peberrod.

Flæskesteg
Flæskesteg med rødkål og hjemme- syltet garni anrettet på groft rugbrød.

Pariserbøf (kr. 95,-)
Pariserbøf med æggeblomme og hele molevitten.

Hønsesalat
Hønsesalat med bacon og syltede urter.

Dyrlægens natmad
– som i gamle dage

Hent som PDF


Bestilling

Klik for at starte bestillingen

Primær Sidebar

Priser på smørrebrød

Alle smørrebrød er lavet på nybagt koldhævet surdejsbrød, med hjemmelavet pålæg og røgvarer fra eget charcuteri

Pris pr. stk.                kr. 52,-
Pariserbøf pr. stk.   kr. 95,- 

Prisen er baseret på afhentning i Folkets Hus Catering

Levering i Maribo: Kr. 125,-
Levering på Lolland-Falster: Kr. 250,-

 

Mere inspiration

Vi leverer maden til din næste fest

Catering til alle anledninger

Vi leverer eller du henter

Footer

Mad med lidt mere sjæl

“Catering med diner transportable. Mad til festmiddage, konfirmation, bryllup, familiefester, firmafester, picnic, sommergrill, smørrebrød og meget mere” 

 

Kontakt

Folkets Hus Catering
Museumsgade 30
4930 Maribo

Tlf. 54 78 10 00
allan@folkets-hus.dk

  • Buffet og anretninger

Site Footer

  • Email
  • Facebook
  • Instagram
  • LinkedIn
  • Phone

Copyright © 2025 · Folkets Hus Catering · Web: viah.dk